Sådan virker vores prisgaranti

Få sikkerhed for at du ikke betaler for meget

Vi vil mere end blot at sige, at vi tilbyder vores kunder konkurrencedygtige priser, vi giver GARANTI for det!

Uanset om du har handlet ny eller brugt bil hos os, eller et andet sted, garanterer vi dig at du ikke kommer til at betale mere end højst nødvendigt – når du besøger vores værksted.

Hos os behøver du i øvrigt heller ikke bekymre dig om hvornår din bil skal til service.
Vi indkaler dig nemlig løbende til de foreskrevne check*.
Som fast kunde får du også adgang til at booke tid med dit eget login, og dermed en unik mulighed for at se hvornår der er ledigt på vores værksted, så du kan vælge den tid der passer dig bedst.

*Under forudsæting af et konstant kørslsmønster eller behov for et årligt check.

Baggrund

Hos Bjarne Pape Biler A/S har vi mere end 30 års erfaring indenfor bilbranchen.
Vi er eksperter inden for de mærker vi sælger og servicerer, og leverer en meget høj service og kvalitet, til en konkurrencedygtig pris.

Vi VIL mere end blot at sige, at vi tilbyder vores kunder konkurrencedygtige priser, vi giver GARANTI for det!

Således kan du som kunde hos Bjarne Pape Biler A/S være helt sikker på, at du ikke kommer til at betale mere for samme vare hos os, end hos andre gode værksteder i Storkøbenhavn.

Prisgarantien +10%

Bjarne Pape Biler A/S garanterer, at hvis du inden for 14 dage efter du har fået udført et stykke arbejde hos os, kan finde nøjagtigt det samme arbejde officielt annonceret hos en anden forhandler i Storkøbenhavn, tilbagebetaler vi prisforskellen og tilbyder dig samtidig 10% rabat på dit næste service.

Dokumentation

Det eneste du skal gøre for at gøre brug af vores prisgaranti, er at dokumentere det tilbud du har set hos en anden forhandler i Storkøbenhavn.
Dette kan ske ved, at du medbringer f.eks. en annonce, et officielt prisskilt, en officiel flyer, et print af en officiel hjemmeside eller lignenede som dokumentation for den billigere pris.
Vær opmærksom på, at vi for god ordens skyld altid undersøge validiteten af dokumentationen, ved en anonym henvendelse til pågældende forhandler, og først derefter udbetaler forskellen. Dette kan tage op til to uger.

Undtagelser

Prisgarantien gælder ikke når der er tale om:
Annoncerede tilbud uden for Storkøbenhavn.
Særlige individuelle tilbud udarbejdet af uautoriserede værksteder, herunder ethvert tilbud udarbejdet af venner, bekendte og familie.
Brug af uoriginale reservedele.
Arbejde der ikke kvalitetsmæssigt lever op til de af importørene opstillede standarder.
Tilbud der ikke har været officielt annonceret i mere end 14 dage.