Autoværksted i Kastrup, København

Moderne autoværksted med plads til alle

Nye biler, ældre biler, økonomi biler, luksuriøse biler, børn og voksne. Der er plads til alle biler og alle mennesker på Bjarne Pape Bilers autoværksted. Mens vi giver din bil et eftersyn, kan du tage plads i cafeområdet. Her byder vi på legeområde til de mindste, kaffe til de ældste og gratis WIFI til dig, der vil udnytte ventetiden ved skrivebordet.

Nyligt ansigtsløft til autoværksted

Vores autoværksted er for nyligt blevet opjusteret til at følge med tiden og udviklingen i bilbranchen. Vi har moderne maskiner og værktøj, der hjælper vores kompetente medarbejdere til at løse deres arbejde i hverdagen, så vi kan yde den bedste service for dig og din bil.

Book tid på vores autoværksted

Vi har hele tiden biler i gang til service og reparation på vores autoværksted, og vi tager også gerne imod din bil, næste gang den trænger. Book en tid online på vores hjemmeside, og hav en tid på vores autoværksted i kalenderen med det samme.

Trygt autoværksted i Kastrup, København

Vi har nu siden 1997 haft autoværksted i Kastrup på Amager, og det er vi glade for. Her har vi mange tilfredse og loyale kunder, som kommer igen gang på gang, når bilen skal synes eller repareres. Mange af vores kunder kommer også fra et større område udenfor Kastrup, og vi tager glædeligt imod alle, som har brug for en venlig betjening og kompetent service af et ekspertteam.