Persondata- og Cookiepolitik

Se PDF version

Samtykkeerklæring
Når du giver os din e-mailadresse og/eller (mobil)telefonnummer, accepterer du indholdet i den til enhver tid gældende persondata- og cookiepolitik. Du siger ligeledes ja til, at Bjarne Pape Biler A/S fremover må kontakte dig med indkaldelser, påmindelser, opfølgning, serviceinformationer, sikkerhedsopdateringer, nyheder, invitationer, konkurrencer, tilbud, undersøgelser m.m., via e-mail, SMS, Brev, SoMe, (mobil)telefon o.l.

Undertiden vil vi sende dig relevante tilbud fra vores samarbejdspartnere (som løbende opdateres) se opdateret liste her.

Under skyldig hensyntagen til gældende lovgivning, kan du til enhver tid få rettet eller tilbagekalde din profil eller lignende ved skriftlig henvendelse til biler@bjarnepape.dk eller ved at sende et brev til Bjarne Pape Biler A/S, Englandsvej 382, 2770 Kastrup CVR nr. 20044632.

Personoplysninger
Ved personoplysninger forstås enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person.

Ved at oplyse din e-mailadresse, dit mobilnummer eller lignende, samt ved at benytte vores salgsafdeling eller værksted eller bestille varer og/eller serviceydelser hos os og/eller på vores hjemmeside, accepterer du, at vi registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående.

Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du giver på vores hjemmeside eller på anden måde afgivet på skrift til os. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Vi registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

Du kan benytte vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv (for at optimere kundeoplevelsen indsamler vi dog automatisk oplysninger, hvis du har accepteret vores cookies). Vi benytter cookies, se nedenfor i pkt. cookies, og benyttelsen af vores hjemmeside kan medføre registrering af offentligt tilgængelige personoplysninger fra fx sociale medier, men ikke begrænset hertil.

Vi har behov for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere varer, og serviceydelser, nyheder og andre tjenester til dig. Vi registrerer og behandler derfor personoplysninger om dig, som du selv afgiver, eksempelvis, men ikke begrænset hertil, når du:

• Prøvekører en bil
• Køber en bil
• Bestiller tid til et værkstedsbesøg
• Køber varer i vores salgs- eller eftermarkedsafdeling
• Foretager et varekøb i vores Webshop
• Tilmelder dig et nyhedsbrev
• Deltager i en konkurrence
• Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller
• i øvrigt besøger eller giver personoplysninger til os såvel via vores hjemmeside som på anden måde fysisk eller online.

Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at vi behandler personoplysningerne, herunder at vi:

• Registrerer de personoplysninger, du afgiver
• Registrerer oplysninger om de køb, forespørgsler, prøvekørsler o.l. du foretager hos os og på vores hjemmeside
• Automatisk opsamler og registrerer offentligt tilgængelige personoplysninger fra fx sociale medier, men ikke begrænset hertil

Vi kan videregive dine personoplysninger til tredjepart, som bistår os med at håndtere vores (data)administration, fx men ikke begrænset til lønadministration, bogholderi, hosting af it-systemer, datahåndtering m.v. Ligeledes videregiver vi dine personoplysninger til relevante offentlige myndigheder, importører o.l. i det omfang, vi er forpligtede hertil.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk af 3. part til brug for indkaldelser, påmindelser, opfølgning, serviceinformationer, sikkerhedsopdateringer, nyheder, invitationer, konkurrencer, tilbud, undersøgelser og lignende.

Herudover sælger, overdrager eller på anden måde videregiver vi ikke dine personoplysninger til tredjepart.

Vi opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, fx kort-numre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende, med mindre dette er et lovmæssigt krav.

Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er, at kunne levere købte varer og ydelser til dig, hjælpe ved eventuelle fejl i forbindelse med bestilling og levering, holde dig informeret og give dig relevante tilbud m.m..

Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger er dit samtykke, som du har afgivet ved at acceptere ordlyden i denne politik. Accepten kan være implicit, ved ikke at have tilbagekaldt dit samtykke eller eksplicit ved at du har afgivet det, i forbindelse med fx, men ikke begrænset hertil, tilmelding til et nyhedsbrev, i forbindelse med købet af en vare eller serviceydelse hos os eller lignende.

Personoplysninger opbevares i 5 år for at opfylde bogføringslovens bestemmelser.
Personoplysninger opbevares hovedsageligt i Danmark.
Bjarne Pape Biler A/S benytter til tider MailChimp, der er GDPR compliant og hjemmehørende i USA, som sin e-mail marketing automation platform. Ved at afgive dine personlige oplysninger til os, accepterer du, at dine informationer vil blive overført til MailChimp, hvor de bliver behandlet i overensstemmelse med deres Privacy policy og Terms of use.

Du har til enhver tid ret til at

• Få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig
• Få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger
• Få overflyttet dine registrerede personoplysninger til tredjemand
• Bede om at få slettet alle personoplysninger (med skyldig hensyntagen til gældende lovgivning).

Du kan til enhver tid trække dit samtykke til behandling af personoplysninger hos os tilbage (med skyldig hensyntagen til gældende lovgivning). Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.

Den dataansvarlige er

Bjarne Pape Biler A/S

Englandsvej 382,
2770 Kastrup
CVR nr. 20044632

Ethvert spørgsmål og enhver anmodning, begæring eller henvendelse i øvrigt vedr. persondata skal ske skriftligt til kundeservice på biler@bjarnepape.dk.

Klager over vores behandling af personoplysninger kan rettes til:

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K

dt@datatilsynet.dk

www.datatilsynet.dk

Ønsker du ikke at acceptere vilkårene for håndtering af dine data kan du kontakte os på e-mail: biler@bjarnepape.dk. Er der områder ud over salgs- og nyhedse-mail du ikke kan acceptere vilkårene for, kan du ligeledes framelde dig ved at sende en mail til biler@bjarnepape.dk.

Cookies

www.bjarnepape.dk anvender vi cookies til at indsamle oplysninger.

Læs mere om cookies herunder:

Cookies
Information om Cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere ordentligt, men de giver også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. På de følgende sider finder du informationer om hvilke cookies vi benytter samt informationer om hvordan du evt. kan fjerne cookies fra din computer. Denne side er en del af vores persondatapolitik du kan læse mere om på de foregående sider.

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
Bjarne Pape Biler A/S Englandsvej 382,
2770 Kastrup
CVR nr. 20044632
E-mail: biler@bjarnepape.dk
Telefon: +45 32 52 32 32

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer eller andet elektroniske device for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren eller andre elektroniske devices hvorpå der kan anvendes cookies. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

Hjemmesidens brug af cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer og markedsføringsmateriale i flere kanaler også på andre hjemmesider, men ikke begrænset hertil. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise og markedsføre indhold, tjenester, services, produkter m.m., der er så relevant som muligt for dig. Oversigten over hjemmesidens brug af cookies, og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse finder du på vores hjemmeside.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies
Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Det er muligt at fravælge nogle annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk her.

Sletning af cookies: Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + DELETE. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link: Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Opera

Safari

Flash cookies (alle browsere)

iPhone, iPad og andet fra Apple

Telefoner med Android styresystem

Telefoner med Windows 7

Spørgsmål og klagevejledning

Har du spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på biler@bjarnepape.dk.

Sådan kan du klage over hjemmesidens information om cookies

Vi overholder reglerne for Dansk Internet Handels (FDIH) cookiemærke, og hvis du som bruger mener, at hjemmesiden ikke overholder cookie-reglerne, kan du derfor rette din klage til FDIH.

Inden du sender din klage til FDIH skal følgende forudsætninger være opfyldt: Du har forinden klaget direkte til den ansvarlige for den pågældende hjemmeside med en udførlig beskrivelse af, hvor og med hvad hjemmesiden ikke overholder den danske vejledning. Din klage er blevet afvist eller forholdet ikke er afhjulpet, senest 30 arbejdsdage efter modtagelse af klagen. Opfylder du ovenstående krav, skal du sende din klage til FDIH på kontakt@fdih.dk.

Klagen skal indeholde:

Dit navn
Din adresse
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer
Hjemmesidens www-adresse
Detaljeret beskrivelse af klagens indhold
Dokumentation for tidligere klage til hjemmesiden
FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel) vil herefter behandle din klage inden for rimelig tid. Får du medhold, bliver cookiemærket frataget hjemmesiden.

Cookiedeklarationen er leveret af Cookie Information. Den kan også være leveret af anden relevant samarbejdspartner som i så fald vil blive oplistet her på siden.

Dit samtykke om cookies gælder for følgende domæner: www.bjarnepape.dk