Finansiering og leasing

Finasiering

For langt de fleste mennesker er finansiering en naturlig del af et bilkøb. Hos Bjarne Pape Biler A/S har vi stor ekspertise inden for finansiering, og ved hvad der rør sig på markedet. Hos os kan du finansiere din bil på attraktive vilkår, og vi kan bl.a. lave finansiering med fast rente – en ting som banken ikke kan. Ved at finansiere din bil hos os fremfor i banken, sikrer du samtidig at du ikke samler alle dine aktiviteter på et sted, og dermed opbruger dine lånemuligheder.
I de fleste tilfælde skal vi som udgangspunkt have 20% i udbetaling, når du finansierer bil hos os, men du kan faktisk køre herfra uden at betale udbetaling – det kræver blot en nærmere kreditvurdering.

Leasing

Igennem de senere år er leasing blevet mere og mere populært, og det er der naturligvis en god grund til. Leasing giver en høj grad af gennemskuelighed, og kræver ikke at man binder sine penge i en bil. I stedet betaler man en fast månedlig ydelse for at anvende bilen. Det er naturligvis også derfor, at selv helt store virksomheder som A.P. Møller leaser deres biler.
Som noget nyt er leasing også blevet populært blandt privatpersoner i Danmark, og der dukker hele tiden nye muligheder op. På grund af de danske momsregler er det dog ikke alle tilfælde, hvor leasing er attraktivt for privatpersoner, men kig ind til en uforpligtende snak – så finder vi i fællesskab frem til den løsning, der passer bedst til dig.

Samarbejdspartnere

For at vi hele tiden kan tilbyde de mest attraktive løsninger, når det gælder finansiering og leasing, benytter vi os af flere forskellige samarbejdspartnere på det finansielle område. På den måde kan vi udnytte vores samarbejdsparteres forskellige styrker til at sikre vores kunder den bedst mulige løsning.
Fælles for vores finansielle samarbejdspartnere er, at de hver især er en del af en af de store banker i Danmark – det giver en sikkerhed og troværdighed som er essentiel i finansielle anliggender.