Bilforhandler

Loyal og gæstfri bilforhandler

Har du brug for en bilforhandler, der taler ærlig snak og interesserer sig for dig og dine behov for transport i hverdagen, så er vi din bilforhandler. Hos Bjarne Pape Biler tager vi hånd om dig og din bil fra første besøg til gentagende service og køb af ny bil.
En rolig forretning og velkommenhed er de to vigtigste paratmetre for os som bilforhandler. Når du kommer ind i vores bilhus, ønsker vi at tage godt imod dig, og vi opbygger hurtigt en relation, som gør dig tryg og glad som bilejer og gør os tilfredse og glade som bilforhandler. Vi kan bedst forhandle biler, når vi kender vores kunder og deres behov.

Bilforhandler af Honda og Hyundai

De to bilmærker Honda og Hyundai er vi glade forhandlere af. Siden 1997 har vi som autoriseret bilforhandler haft Honda i folden, og siden 2000 er Hyundai også kommet til. Vi kan bryste os af at være en af Danmarks største bilforhandlere, når det kommer til nysalg af Honda og Hyundai, så vi kender bilmærkerne ned til de mindste detaljer og i den brede helhed.

Tag en snak med din bilforhandler i Kastrup på Amager.

En ærlig snak er en god begyndelse på en langvarig relation. Når du kommer hos Bjarne Pape Biler første gang, gør vi vores til, at du føler dig hjemme. Næste gang du kommer og skal have bilen til eftersyn, kan du tage plads i vores cafeområde, hvor der er plads til både børn og voksne. Vores bilhus ligger i Kastrup på Amager, hvor vi glæder os til at tage imod dig.